Apakah yang anda ingin tahu tentang Zend Framework?
10 replies [Last post]
Sedang mencari pembangun PHP yang berpengalaman.
User offline. Last seen 1 year 19 weeks ago. Offline
Pro
Joined: 06/28/2010
Points: 123

Sebagai persediaan untuk PHP Meetup yang seterusnya, saya ingin mengetahui tentang keperluan dan kebolehan peserta-peserta.

Kalau terlalu mudah, membosankan. Kalau terlalu susah, mengecewakan.

Oleh itu, saya ingin bertanya:

  1. Apakah yang anda ingin tahu tentang Zend Framework?
  2. Apakah tahap kepakaran anda?
  3. Pernahkah anda menggunakan rerangka kerja lain?
  4. Apakah yang anda tidak puas hati dengan rerangka kerja lain?

Kalau cukup masa saya boleh cuba selitkan topik-topik yang dikemukakan pada ulir ini ke dalam presentasi. Sekian terima kasih.

busy man
User offline. Last seen 1 year 15 weeks ago. Offline
Joined: 08/08/2004
Points: 630

1. Apakah yang anda ingin tahu tentang Zend Framework?
Sorry tak nak tau apa2.
2. Apakah tahap kepakaran anda?
Err tak pasti.Sentiasa Belajar
3. Pernahkah anda menggunakan rerangka kerja lain?
Own custom
4. Apakah yang anda tidak puas hati dengan rerangka kerja lain?
Hidden bugs.

let's begin
azizmuda's picture
User offline. Last seen 1 year 38 weeks ago. Offline
Joined: 01/23/2011
Points: 67

Exjas ah sekali lagi training untuk zend framework..

Looking for freelance job...
User offline. Last seen 1 year 6 weeks ago. Offline
Joined: 03/03/2003
Points: 123

Apakah yang anda ingin tahu tentang Zend Framework?
Sure

Apakah tahap kepakaran anda?
Biasa-biasa je

Pernahkah anda menggunakan rerangka kerja lain?
Tak pernah pakai utk product tapi utk test ada arr..

Apakah yang anda tidak puas hati dengan rerangka kerja lain?
Hidden features, kod2 yg tak diperlukan utk product

let's begin
azizmuda's picture
User offline. Last seen 1 year 38 weeks ago. Offline
Joined: 01/23/2011
Points: 67

tentang zend framework:- begineer
Tahap kepakara:-in surviving
Mengunakan kerangka lain:-tiada

I'm noob
hymns's picture
User offline. Last seen 2 years 3 weeks ago. Offline
Pro
Joined: 08/16/2009
Points: 975

erm... rasa post ni utk meetup awal tahun dulu nih Big smile

let's begin
azizmuda's picture
User offline. Last seen 1 year 38 weeks ago. Offline
Joined: 01/23/2011
Points: 67

tu ah.kena bukak port baru lak untuk training..hehehe

looking job at kelantan
yamani's picture
User offline. Last seen 21 weeks 1 day ago. Offline
Joined: 12/01/2011
Points: 112

tak tahu apa apa pasal zend framework .. sekian

let's begin
azizmuda's picture
User offline. Last seen 1 year 38 weeks ago. Offline
Joined: 01/23/2011
Points: 67

apa-apa pun tidak boleh Sad

http://kinasip.blogspot.com/
Lombiding's picture
User offline. Last seen 42 weeks 21 hours ago. Offline
Joined: 10/06/2011
Points: 22

Saya dah berjaya bina 2 sistem menggunakan Zend Framework + jQuery.

http://kinasip.blogspot.com/
Lombiding's picture
User offline. Last seen 42 weeks 21 hours ago. Offline
Joined: 10/06/2011
Points: 22

Saya dah berjaya bina 2 sistem menggunakan Zend Framework + jQuery.