PC lama
5 replies [Last post]
busy man
User offline. Last seen 1 year 42 weeks ago. Offline
Joined: 08/08/2004
Points: 630

1.Aku punya second in life p4 2.4 786 ram secara automatic jadi HPC.Aku set font besar dan resolution 640 * 540.

2.Sambung ke tv bilik 40 inci.

3.Tengok series download scrub.

** Aku asal nak buat jadi testing server.tapi rasa malas nak beli monitor baru jadi sambung la kat tv.

Persoalan:Kalau korang ada pc lama cam aku,apa yang korang buat dengan pc tu.

daku kecewa tak boleh nak pos apa2 lagi ...
amin007's picture
User offline. Last seen 13 weeks 2 days ago. Offline
Pro
Joined: 08/16/2009
Points: 2050

macam mana ko sambungkan ke tv??? pakai apa? Laughing out loud

busy man
User offline. Last seen 1 year 42 weeks ago. Offline
Joined: 08/08/2004
Points: 630

1.Kena pakai grafic card.Kalau build in tiada graphic card.Ada satu wayar tv out yang boleh sambung ke tv. ** Modem nyer grafic card ada tv in ngan tv out. 2.Yang audio jack hijau sambung kat radio hifi lama ** 1 terabait pun sekarang kat 3xx so just upgrade je pc lama je database movie,mtv pirate(Geng bsa takan cari sampai rumah. >Smile )

For legal series bukan aku tak cari tapi.
1.Lambat keluar.Kalau price range 15 aku might beli.Kat speed video range around rm20 ke 50(latest).
2.Untuk audio lagi teruk.lama pun price 40.apa daa.Ada pernah tengok kedai jual 15 ngan sticker holigram asli original tetapi bila tanya pirate nyer X-( mati mati aku ingat offer macam kat tv iklan.

Diablo 3 :) kvic#1382
kaizen's picture
User offline. Last seen 2 years 21 weeks ago. Offline
Joined: 08/16/2009
Points: 193

2.Sambung ke tv bilik 40 inci.

pergh.. best siak... gamba semua cantik ker??/ ke tv lg cantik??
or dr monitor cantik???
ke sama je...

40 inci... lcd ke..

busy man
User offline. Last seen 1 year 42 weeks ago. Offline
Joined: 08/08/2004
Points: 630

For tv :CRT Untuk color : cerita series okays,but movie a bit redish sikit.Kalau quality gambar aku prefer crt samsung lama aku tapi dah out kena panah petir,tu yang sambung kat tv tu. LCD long term,tak best la tapi nak explain tak tau.